Imatge Ubicacions pel teu negoci

Ubicacions pel teu negoci

La solvència de les operacions aconseguides al llarg de la nostra dilatada trajectòria es el resultat d’una manera de fer i una sòlida experiencia en el sector. A SITUAT donem valor al tracte proper i personalitazat així com al grau de confiança que generem amb els nostres clients.

 • magatzem empresa
 • img oficines

Ets propietari?

T’assessorem i acompanyem de manera propera i personalitzada en tot  procès de comercialització del teu immoble des de la valoració, la comunicació i publicitat a la redacció de contractes fins la signatura davant notari. 

 • Situat

 • primera silaba de SITUAT

  SI necessites un inmoble per la teva empresa, SI necesites vendre el teu inmoble, SI vols llogar una nau per la teva empresa, SI vols comprar una nau, SI vols saber preu de mercat d’una zona industrial….SI, SITUAT et pot ajudar en el que necessites, SI.

 • Segunda silaba SITUAT

  TU ets el més important per SITUAT, TU com a propietari d’un immoble ets una persona amb nom i cognom i el tracte que rebràs serà totalment personalitzat, professional i proper. TU com a client que necessita comprar o llogar un immoble per la teva empresa a SITUAT trobarem el que més s’ajusti a les teves necessitats. TU ets el més important per nosaltres. DE TU A TU SITUAT B2B.

 • tercera silaba SITUAT

  Atenció a les teves necessitats, atenció personalitzada, atenció als detalls. 

Imatge Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres

Oferim projecte claus en mà que poden anar des de la recerca definició i identificació carectrístiques idonies de l’espai per donar resposta a les necessitats de l‘activitat de l’empresa a la contrucció a mida, passant per la cerca i la coordinación dels treballs de millora dels espais.